De allergrootste haartrends voor deze herfst!

Bezig met laden...
De allergrootste haartrends voor deze herfst!

Leestijd: 3 minuten

Een nieuw seizoen vraagt om nieuwe haar trends! Nu we onze zomergarderobe omwisselen voor warme herfstkleding is het ook tijd om je haar een update te geven. Niets voelt beter dan een nieuwe haarstijl of prachtige haarkleur om een frisse start te maken. Wij hebben de allergrootste 2022 herfst haar trends, volgens experts, top haarstylisten en salons, voor je op een rijtje gezet. Laat jij je verrassen?

Shape it up

Ben jij klaar voor een nieuw kapsel deze herfst? Na een seizoen van zon, zee en chloor is het tijd om beschadigd haar, gespleten haarpunten en een vervaagde haarkleur vaarwel te zeggen. Met deze toffe herfst haarstijlen ben jij binnenkort weer een brand new you.

70’s shapes

De kapsels uit de jaren ’70, à la Brigitte Bardot, zijn nog steeds helemaal hot en trending! Vooral de 70’s blow out is een populaire haircut in salons, maar ook de ‘70s geïnspireerde fringe look mag dit najaar zeker niet ontbreken. Ga jij voor deze chique look?

 

 

Voor het creëren van een prachtige blow-out is het erg belangrijk om je lokken te beschermen. Een heat protector mag dus zeker niet ontbreken! Deze Blow Dry spray van Umberto Giannini is super gemakkelijk in gebruik en geeft een salon look @ home. We love it!

 

Undone bun

Een messy bun is al jaren een klassieker, maar ook deze herfst en winter is de effortless knot weer van de partij. Perfect voor dagen dat je haar ‘niet meewerkt’ of je tegen een volgende wasbeurt aan zit. De lage knot kun je zowel casual als bij een dressed up look dragen.

 

 

 

Voor de perfecte haartextuur bij een messy bun is Balmain’s Texturizing Salt Spray een must! Niet alleen geeft het de gewilde textuur, maar het houdt ook je knot de hele dag op de gewenste plek.

 

 

Liquid hair

Glans, glans en nog eens glans. Deze shiny haarstijl staat ook wel beter bekend als ‘wet hair’ en is bij vele celebrities en op menig runway gespot. Het straalt dan ook echte glamour uit! Vind je een volledige liquid hair look te heftig? No worries, je kunt deze trend ook subtiel thuis uitvoeren met een shine spray om je haar een gloss finish te geven.

 

 

Producten nodig om deze shiny finish te realiseren? KIS Style Shine Polish geeft een mooie glossy look. Deze pommade maakt het stylen van je haar eenvoudig en gaat daarnaast pluis tegen. Ga je liever voor een spray? Kies dan de Color Wow Extra Mystical Shine spray voor een waanzinnige glans, zonder dat je haar er vet uitziet. 

 

 

Jaren 90 bob

De jaren negentig bob is all about scherpe & strakke lijnen. Je moet ervan houden, maar het staat zeker erg gewaagd en stoer! Zo kun je kiezen voor een strakke wet look of een kortere, minimale boy band bob.

 

 

 

Pixie

Met een tijdloos kapsel als de pixie cut zit je altijd goed. Naast dat het een super gemakkelijke haarstijl is om te onderhouden is het dus ook nog eens erg trendy! Deze herfst zijn de pixie coupes nog korter dan voorheen. Durf jij het aan? Of voel jij je veiliger bij iets langere lengtes? Ook populair is de pixie cut meets the mullet. Het is een nieuwe interessante variant op de pixie haircut, maar dan met het silhouette van de mullet haartrend. De mullet was van het voorjaar erg populair en dit kapsel bestaat uit korte lengtes bovenop met juist langere lengtes in de nek.

 

 

Een wax, zoals deze van Maria Nila of TIGI Bed Head, geeft direct textuur en zorgt voor een natuurlijke, gefixeerde style. Hierdoor ideaal voor kort haar! Door de maximale hold zit je korte kapsel de hele dag goed.

Maria Nila Minerals Gabbro Fixating Wax   

 

 

Natural texture

Omarm textuur en natuurlijk krullend haar dit najaar. Ga voor minimale styling en durf je curls messy te dragen. Laat dus deze herfst dat beetje pluis voor wat het is. Heb jij golvend of krullend haar maar steil je jouw haar vaak met een stijltang? Probeer hier dit seizoen dan eens vanaf te stappen, want natural is de nieuwe trend!

 

 

(Haar)kleur bekennen

Naast trendy kapsels zijn er natuurlijk ook fantastische haarkleuren waarmee je jouw haar een nieuwe look kunt geven. Benieuwd? Lees en kijk dan vooral verder.

Copper

Wanneer je aan herfst denkt, denk je waarschijnlijk aan warme, rode tinten. Koper is al enige tijd een haarkleur die je veel voorbij ziet komen, maar ook dit najaar is dit een goede haarkleur om voor te gaan. Dit najaar zul je de koperen haarkleur terugzien in een iets donkere variant dan afgelopen zomer. Denk caramel brown warm deze herfst!

 

 

Houd kopere tinten shiny en helder met dit kleurmasker van Moroccanoil in de kleur Copper. Ideaal tussen wasbeurten door om de haarkleur op te laten leven.

 

Bronzed wood

Misschien heb je bekende modellen al met deze haarkleur trend gezien: bronzed wood. Deze kleur bruin domineert runways en heeft een luxueuze uitstraling. Bronzed wood is een mengeling van subtiele caramel tinten met donkere, natuurlijke tonen door het haar.

 

 

Voeg gouden tinten toe aan bruin haar met dit kleurmasker van Wella. Hydrateert en verzacht haar en frist de haarkleur op!

 

Tweed blonde

Blondines opgelet! Deze herfst gaan we voor warme tonen met assige tinten. Klinkt tegenstrijdig misschien, maar kijk wat een prachtig effect het geeft. Deze natuurlijke blonde kleur, verweven met koele en warme tonen, is nu al erg populair in haarsalons. 

 

 

Geblondeerd haar vergt goede verzorging! Olaplex herstelt beschadigd haar en houdt het sterk en gezond. 

 

Leuk het op!

Ook zijn er andere manieren om je haar op te leuken, zonder gelijk de schaar erin te zetten. Dé haaraccessoire trend die rechtstreeks van de runway afkomt is de haarband! Haarbanden zijn er in allerlei soorten, kleuren, materialen, met details of juist simpel. Zo kun jij je look compleet maken met een haarband naar jouw keuze!

 

 

Hopelijk heb je weer genoeg inspiratie opgedaan voor een nieuw kapsel, haarkleur of accessoire die je deze herfst uit kunt proberen. 

 

Liefs,

Rosalie van Haarpro.nl

 

Opmerkingen
Laat een reactie achter
Je email adres wordt niet gepubliceerd