Het herfstseizoen is weer aangebroken en ineens hebben we allemaal weer zin in een andere hair-do. Heel begrijpelijk, een nieuw seizoen betekent ook nieuwe haartrends en ik kan je vertellen dat wij ze geweldig vinden!


Bron: Pexels.com


Natuurlijke krullen
De natuurlijke structuur van je haar is tijdens dit seizoen helemaal hot! Je hoeft niet meer uren bezig te zijn met je haar stijlen of krullen. Laat je haar lekker hangen zoals de natuur het bedoeld heeft. You will look fab! Hangt er toch wat haar in je gezicht? Draag dan de voorste plukjes achter je oor en opgelost.


Bron: Pexels.com


De Sixties
De sixties is na de seventies nu ook weer helemaal zijn comeback aan het maken. De volumineus geföhnde kapsels tot de schouders waren al te zien op de catwalk van Moschino en wij verwachten dit nog veel vaker te gaan zien. Jackie Kennedy was in de jaren zestig echt een stijlicoon met deze haartrend. 

 
Bron: Antonio Barros / Splash news


Hoge en volle paardenstaart
Een van mijn persoonlijke favorieten… De hoge en volle paardenstaart. Hij is teruggekeerd vanuit de jaren tachtig en negentig. Heel simpel zelf te creëren en ziet er altijd sporty en jeugdig uit. Kom maar door met die paardenstaart dus!


Bron: Beautify.nl


Hoge knot met losse plukken
Heb je even geen zin om heel veel tijd kwijt te zijn aan je haar? Geen probleem, met deze hoge nonchalante knot kom je altijd goed voor de dag. Deze haardracht is niet meer alleen bestemd voor op je vrije dag, die je doorbrengt op de bank. So take it out for a spin, want iedereen mag dit leuke en speelse kapsel zien. Met een klein beetje aandacht ben jij helemaal Chanel waardig.


Bron: Indigital


Scheiding
Zowel de zijscheiding als de midden-scheiding zijn al een tijdje hot, dus ook weer tijdens dit seizoen. De scheiding kan namelijk altijd. De midden-scheiding is vooral favoriet als je gaat voor een stijlvollere look. Daarentegen is de zijscheiding een grote hit voor een alledaagse haardracht en met wat extra haarspray voor een strakkere look, ook ideaal voor een feestje.


Bron: Pexels.com


Warme kleuren
Dat we massaal voor warme kleuren kiezen in de herfst en winter dat zal niemand verbazen. We voelen ons er altijd prettig bij, als het kouder begint te worden. Tijdens dit seizoen gaan we veel kastanje tinten zien bij brunettes en gaan zelfs de blondines naar de kopertinten toe.


Bron: Pexels.com


Vervaagde kleuren
Er is ons door de trendwatchers ingefluisterd dat we aankomend seizoen vaker de vervaagde roze-tinten en perzikkleuren gaan tegenkomen. De uitgewassen grijs-, lila- en paarstinten zijn geboren uit het feit dat mensen toch regelmatig vragen om kapsels en kleuren die vragen om weinig onderhoud. Dus ga lekker experimenteren deze herfst met kleuren en tinten, voor het onderhouden van de kleur hoef je het niet te laten.


Bron: Unsplash.com


Natural blonde
Blond is allang geen lente of zomer kleurtje meer, ook in de herfst gaan we de beachy blonde kleur vaak terugzien. We zijn steeds meer op zoek naar een moeiteloze kleur, oftewel waar we zelf weinig aan hoeven doen. Balayage is een hele fijne manier om je haar zo natuurlijk mogelijk op te laten lichten tijdens de grijze maanden. Dan heb je toch het gevoel dat het zonnetje een beetje schijnt.


Bron: Unsplash.com


Wij zijn natuurlijk erg benieuwd of wij je hebben kunnen inspireren voor een nieuw kapsel en misschien ook wel een nieuwe haarkleur. Voor welk kapsel en welke kleur zou jij gaan?

Tot de volgende keer,
Chantal