Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar de reis van jouw shampoo? Hoe komt deze op de website en in de winkel van Haarpro.nl? We hebben de reis vastgelegd in een video! Zo kan jij precies zien hoe de haarproducten op onze website komen en wat wij doen om jullie van de juiste informatie te voorzien.

Wij kopen producten voor je in!

Het begint allemaal bij de inkoop van de haarproducten. Wij gaan altijd op zoek naar de nieuwste producten die aan onze eisen voldoen. Zo bezochten wij onlangs nog de Cosmoprof beurs in Azië om kennis te maken met nieuwe producten, maar wij luisteren ook naar jou. Mis je producten op onze website, stuur ons dan een e-mail en wij nemen je aanvraag in behandeling!

Aankomst in ons magazijn

Na het inkopen van nieuwe producten wachten wij in spanning af! En wanneer de producten dan in ons magazijn arriveren, krijgen ze van ons een warm ontvangst. We controleren de producten op defecten en/of gebreken en laten ze kennismaken met hun soortgenoten ;). Daarna is het tijd voor een uitstapje naar onze Marketing- & Communicatie afdeling.

Haarpro.nl magazijn

De juiste informatie & foto’s

Belangrijk is dat we jou juist informeren, dus op onze Marketing & Communicatie afdeling gaan we op onderzoek uit! We informeren bij de fabrikant en leveranciers om jullie van de juiste productinformatie en –foto’s te voorzien. Wij beschrijven de producten zo uitgebreid mogelijk, zo ben je altijd op de hoogte van alle ins en outs. Bevatten producten sulfaten, siliconen of parabenen? Zijn de producten vegan of dierproefvrij? Hoe gebruik je de producten? Wij proberen al je vragen te beantwoorden. En mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd contact opnemen met onze experts.


Wanneer wij denken dat een product CG vriendelijk is (lees hier meer over de CG methode), controleren wij stuk voor stuk, élk ingrediënt handmatig.

Haarpro.nl marketingafdelingg

Het magazijn & de winkel

Staat een product op onze website, dan komt deze ook in ons magazijn terecht én in onze winkel. Wist jij dat wij ook een fysieke winkel hebben waar je voor vragen en aankopen terecht kunt? Je vindt ons in het prachtige Amersfoort, centraal gelegen en gemakkelijk te bereiken.

Haarpro.nl winkel
Adres:
Haarpro.nl
Kosmonaut 14
3824 MK Amersfoort

Naast onze winkel hebben we ook nog een salon in Amersfoort, Hairworx. Zo kan je een bezoek aan onze winkel combineren met een bezoek aan onze salon. Op verzoek werken we daar ook met producten uit onze winkel (bijvoorbeeld CG producten) en onze salon is gespecialiseerd in het knippen van krullen (Curlsys of DevaCut). Meer informatie over onze salon vind je hier!

Wordt vervolgd…

Ben je niet in de gelegenheid om onze winkel te bezoeken? Geen probleem, wij verzenden onze producten uiteraard ook gewoon! Hoe komt het product bij jou in huis? Stay tuned, want binnenkort lees je daar meer over!