10x onze populairste shampoos voor krullen

Bezig met laden...
10x onze populairste shampoos voor krullen

Leestijd: 5 minuten 

Krullen shampoo

Als je krullen hebt, dan wil je die zo goed mogelijk verzorgen. Daar hoort natuurlijk in de eerste plaats een goede shampoo bij. In dit blog laat ik je onze tien best verkochte shampoos zien in willekeurige volgorde en leg ik je uit wat ze doen. Lees je verder?

Boucléme hydrating shampoo
Boucléme Hydrating Hair Cleanser
Boucléme is een geweldig merk dat opgericht is door krullenexpert én mede-krullenbol Michele Scott-Lynch. Deze shampoo is ideaal voor haar dat wat sneller vet wordt. Het is een milde, diep reinigende shampoo die de vochtbalans in het haar niet verstoort. Hij verzwaart je haar niet en is CG-vriendelijk. 

Cruelty Free

Ecru New York Curl Perfect Shampoo
Ecru New York Curl Perfect Hydrating Shampoo
Ecru New York is een luxe kappersmerk met heel veel keuze aan mooie producten. Zo hebben ze ook een speciale lijn voor krullen, namelijk de Curl Perfect lijn. De shampoo uit deze lijn is vrij van siliconen, sulfaten en parabenen. Er zitten natuurlijke oliën in en de shampoo schuimt heerlijk! Het reinigt je haar op milde wijze en zorgt ervoor dat je krullen glad en glanzend worden en blijven. Er zit in deze shampoo een ingrediënt dat 0,0003% of minder alcohol bevat. Dat is natuurlijk totaal niet schadelijk voor je haar, maar hierdoor is de shampoo officieel niet CG-vriendelijk. 

Cruelty free  

Innersense Hydrating Cream Hairbath
Innersense Hydrating Cream Hairbath
Innersense is een ‘clean beauty brand’ met fantastische producten. Deze luxe shampoo biedt veel hydratatie voor dik en droog haar en is dus ook perfect voor dorstige krullen! De shampoo is biologisch en zit boordevol verzorgende ingrediënten.

Cruelty free

Flors & Curl Rose Shampoo
Flora & Curl Organic Rose & Honey Cream Shampoo
Flora & Curl is één van onze populairste merken. Ze hebben heerlijke producten en het ziet er ook nog eens gezellig uit in je badkamer.
Deze heerlijke shampoo bevat hydraterende haver, biologisch rozenwater en honing. Het zit boordevol vitamine B om droge krullen te hydrateren terwijl je ze tegelijkertijd reinigt. Verbetert de hanteerbaarheid van je haar en vermindert haarbreuk.

Yari Fruity Curls Curl Shampoo  
Yari Fruity Curls Curl Care Shampoo
Yari is al heel lang een populair merk voor krullen en de ‘Fruity Curls’ lijn is nieuw en razend populair. Deze shampoo bevat veganistisch hyaluronzuur en fruitextracten! Hyaluronzuur stimuleert de haargroei en de aanwezige fruitextracten verzachten het haar en zorgen voor meer volume en veerkracht. Een perfecte shampoo om je krullen te laten stralen én heerlijk te laten ruiken. 

Cruelty free

Curly Secret Hello Fresh Hair Shampoo
Curly Secret Hello Fresh Hair Shampoo
Curly Secret is een Nederlands merk dat in 2017 is opgericht door Sanae Samhi in Rotterdam. Stug haar na het wassen? Niet met deze shampoo! De shampoo bevat allerlei verzorgende oliën zoals kokos-, costus-, tea tree- en arganolie. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je haar maximaal gevoed wordt en zacht en soepel aanvoelt.

 Cruelty free  

Umberto Giannini Curl Shampoo
Umberto Giannini Curl Repair Shampoo
Umberto Giannini is een populaire celebrity stylist en tv-persoonlijkheid. Zijn merk combineert de beste ingrediënten om krullen te verzorgen.
Deze shampoo is een ideale shampoo voor beschadigd haar. Het verzorgt je haar, voedt de punten en verzorgt ook je hoofdhuid waardoor je minder last hebt van jeuk en schilfers.

Cruelty Free

Shea Moisture Coconut and Hibiscus Curl and Shine Shampoo
SheaMoisture Coconut & Hibiscus Curl & Shine Shampoo
SheaMoisture is ontstaan vanuit de visie van Sofi Tucker: een pionier, moeder van vier kinderen en grootmoeder van de oprichters. Al in 1912 verkocht zij Shea Butter, African black soap en zelfgemaakte huid- en haarverzorgingsproducten op het platteland van Sierra Leone. SheaMoisture is vandaag de dag een geliefd merk onder curly girls. Deze natuurlijke, zachte en sulfaatvrije shampoo is verrijkt met natuurlijke ingrediënten om droge en beschadigde krullen te verzorgen. De kokosolie beschermt, het Hibiscus Flower Extract verzacht en kalmeert en het Silk Protein maakt je haar zijdezacht. De shampoo voorkomt pluis en geeft een prachtige glans.

Cruelty free  

Kiki Curls Cleanser
Kiki Curls Cleanser
Kiki Curls is een vrolijk, fijn en volledig CG merk.
Deze cleanser is een 'cleanditioner' waarmee je op milde wijze je krullen reinigt. De formule schuimt bijna niet, bevat geen sulfaten en is verpakt in een vacuum verpakking voor de perfecte dosering. De cleanser kan dagelijks gebruikt worden en zorgt voor prachtige, niet pluizende krullen.

Novex Shampoo for Curly Hair
Novex My Curls Bouncy Curls Shampoo
Novex is één van de grootste merken van het moederbedrijf Embelleze. Het is kwalitatief goed, maar ook nog eens betaalbaar!
Deze shampoo is speciaal gemaakt voor krullend haar. De shampoo is verrijkt met avocado- en arganolie. Deze oliën bevatten folium- en aminozuur, vitamines A, D en E en Omega 3- en 6. Je haar wordt door deze ingrediënten gevoed, verzorgt en versterkt. (Heb je coils of golvend haar? Ook daarvoor heeft Novex specifieke producten uit deze lijn)

Cruelty Free

Deze toppers worden natuurlijk niet voor niets goed verkocht. Ze verzorgen je krullen en hebben allemaal fantastische ingrediënten. Zoals je ziet zijn veel van de shampoos CG Approved. Wil jij weten wat de CG-methode precies is, check dan dit blog! Gebruik jij één van deze shampoos? Of zweer jij juist bij een ander product? Laat het ons weten!

Liefs,


Chantal van Haarpro.nl


 

Opmerkingen
Laat een reactie achter
Je email adres wordt niet gepubliceerd