Haartrends Lente 2018

Bezig met laden...
Haartrends Lente 2018

Heerlijk de vogeltjes die ’s ochtends van zich laten horen, als je richting werk gaat. Eindelijk, de lente is in aantocht. JIPPIE! Een nieuw seizoen betekent natuurlijk ook weer nieuwe haartrends. Ik kan je vertellen dat wij een gat in de lucht springen met deze prachtige kapsels. Wij zijn fan!

Haarstijlen:

Show that ear
Om gelijk met de deur in huis te vallen… Dit is één van mijn persoonlijke favorieten. De zijscheiding met één oor vrij. Deze look is thuis ook heel makkelijk te creëren door je haar naar de andere kant te kammen en het overige haar vast te zetten achter je oor. 

Bron: www.trendystyle.nl, Doublespeak publishing
 

Give me those waves
Tijdens deze lente zullen we vaak de lange golven voorbij zien komen. Hoe natuurlijker het valt hoe beter, als het er maar uitziet alsof er weinig moeite voor is gedaan. Zelfs de scheiding hoeft niet netjes in het midden te zitten. Bekijk hier alle krultangen.Bron: www.pinterest.com

Looking sleek
Stijl haar en recht afgeknipt, dat is de trend die wij ook heel vaak zullen gaan zien. Dit vind ik zelf een hele mooie look. De voorbeelden zijn met niet al te lange kapsels, maar het is ook echt prachtig met lang haar.

Bron: www.pinterest.com
 

Braid me crazy
Deze trend is eigenlijk een voortborduursel op de lange golven look. Om een extra bohemien uitstraling te krijgen, kan je twee losse plukjes haar los laten hangen of je haar gevlochten naar achteren doen.

Bron: ph1 Haircares.Solutions via Pinterest & ph 2 Ron Adar via rubriek.nl


Wetlooks all over
Gewaagd maar zeker erg stoer is deze wetlook trend. Bij de korte variant is het belangrijk dat je bob op één lengte is geknipt en dat je het vervolgens zelf met een wax helemaal naar achteren kamt of een speelse zijscheiding erin verwerkt. Bij lang haar wordt het vaker in zijn geheel naar achteren gekamd met behulp van wax en vervolgens vast gezet met spelden. Bekijk hier alle haarspelden en wax.

Bron: ph1 Beau Grealy for Sunday Style Australia & ph 2 www.pinterest.com.


Pixie that
Korte pittige kapsels… Hier zijn wij gek op! Vooral deze pixie kapsels met een speelse lange lok. Het haar hoeft niet zo netjes te zitten, laat het nonchalant vallen.Bron: www.pinterest.com


Haarkleuren:

Natural hights
In dit seizoen lijkt less echt more te zijn. Hoe natuurlijker je haarkleur hoe beter, dus schaam je niet voor je eigen haarkleur (met misschien een klein steuntje in de rug ;-P) en laat hem naar de voorgrond komen. Je zal versteld gaan staan over hoe mooi het wel niet kan staan!

Bron: ph 1: http-//trend2wear.com & Ph 2: http-//stealherstyle.net. 


Balayage to me
De balayage zien we al diverse seizoenen achter elkaar voorbijkomen. Gelukkig maar, want het is een prachtige manier om je haar meer definitie en kleur te geven op een au naturel manier! Dit seizoen zal je deze manier van kleuren vooral terug gaan zien in blond- en bruintinten.

Bron: ph 1: www.pinterest.com  & Ph 2: www.thegoddess.com.


We are rose gold
De enige kleur die wel lichtelijk opvallend gaat zijn deze lente is de Rose Gold trend. Een hele leuke optie als de natuurlijke kleuren je niet zo aanspreken.

Bron: ph 1: www.pinterest.com  & Ph 2: www.society19.com. 

Creëer deze haarkleur zelf!
Wil jij graag deze look zelf creëren? Dat kan, wij hebben de mooiste producten waarmee je jouw haar  rose gold kunt krijgen.

Schwarzkopf Blond Me Instant Blush Blond Beautifier Strawberry: Deze spray bevat een formule met directe kleurpigmenten waarmee je gemakkelijk een tijdelijke pastelkleur in je haar kan sprayen. Of je nou geverfd of natuurlijk blond bent, deze kleuren zijn voor beide haartypes geschikt.

Jean Paul Myné Sumac Shampoo: Ideaal voor het creëren of intensiveren van paars rode boventonen op natuurlijk of gekleurd haar. Dit product raden wij aan om in combinatie met de Jean paul Myné Sumac Mask te gebruiken. Let op! Lees de gebruiksaanwijzing even aandachtig door.

Inebrya KROMASK kleurmasker - Pink: De kleurmaskers van Inebrya bevatten veel pigment en zijn zacht voor het haar. Dit masker is eventueel ook geschikt voor kinderen omdat het volledig vrij van ammoniak en oxidatiemiddelen is. Pink pastel is geschikt voor geblondeerd, gehighlight of blond haar. Geeft het haar tijdelijk een pastel roze kleur.

Hopelijk hebben wij je nu op het idee gebracht voor een nieuw fantastisch kapsel. Laat ons vooral in de comment weten wat het gaat of is geworden!
Heb jij nog tips of misschien wel vragen? Laat even een comment achter onder dit blog!

Liefs,
Chantal

 

Opmerkingen
Laat een reactie achter
Je email adres wordt niet gepubliceerd