Alterna Caviar RepairX Instant Recovery Conditioner

Alterna
Het product dat u zoekt is (tijdelijk) niet op voorraad of is verplaatst. Bekijk hieronder de vergelijkbare producten die wij hebben gevonden of gebruik de zoekbalk om een product te vinden.

Alterna Caviar RepairX Instant Recovery Conditioner

Alterna Caviar RepairX Instant Recovery Conditioner is speciaal ontwikkeld om beschadigd en droog haar mild en snel te verzorgen. Deze conditioner in combinatie met de RepairX Instant Recovery shampoo en ReparX Fill & Fix haarmasker verminderd de breekbaarheid van je haar met 95%.

Alterna Caviar Anti-aging haircare bevat speciale ingrediënten waaronder het exclusieve Age Control Complex die de glans en elasticiteit herstellen met gezonder en jonger uitziend haar als resultaat. Klinisch is bewezen dat bij gebruik van shampoo icm conditioner deze formule helpt om het haar age-proof te maken, het te herstellen en de effecten van veroudering door natuurlijke, chemische en omgevingsinvloeden te voorkomen.

Alterna Caviar RepairX Recovery Conditioner is een herstellende parabeenvrije conditioner die zeer beschadigd haar transformeert, intens verzorgt en elke haarstreng apart herstelt.

Gebruik: na het wassen overtollig vocht verwijderen uit het haar, de conditioner over het hele haar verdelen en inmasseren. Grondig uitspoelen.

Inhoud: 250ml of 2000ml

Bestel meerdere producten 

Inhoud Adviesprijs Prijs Aantal Bestelling
250ml € 39.50 € 35.55

Gerelateerde Producten